avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Primaria nu publica niciodata hotararea privind ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Primaria nu publica niciodata hotararea privind impozitele și taxele locale.

Cei de la Primarie nu publica niciodata hotararea privind taxele si impozitele. Ce pot face in aceasta situatie ?
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gigliola , utilizator 19:18, 3 Ianuarie 2024
Puteti sesiza Prefectura, in acest caz , sau Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

[ link extern ]
Am sesizat si nu s-a intamplat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de hotărâre pentru anul 2017 enikocseke enikocseke Bună ziua . Până la ce dată trebuie să adopte consiliul local hotărârea pentru anul 2017 cu privire la stabilirea impozitelor si taxelor locale? (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Probleme cu prefectura si cu primaria LISONELTA300 LISONELTA300 O primarie a emis o hotarare privind taxele si impozitele locale, pe care nu vrea sa mi-o trimita prin posta. Am facut cerere la Prefectura sa-mi trimita ... (vezi toată discuția)