Stimate/a @miro56ro , cum ar putea fi incluse acele puncte de stabilitate , cata vreme nu au fost prevazute de legislatie , si - deci - nu s-au acordat ? Posibilitatea acordarii acestora a aparut abia in Legea 360/2023 , si se vor calcula incepand cu 01.09.2024 , prin urmare NU au cum sa apara in decizia dvs. de pensionare . Urmeaza sa le primiti la recalcularea care va avea loc , si numai pentru anii CONTRIBUTIVI . Din total stagiu de cotizare scadeti perioada armatei , a facultatii ( daca e cazul ) , a eventualelor stagii suplimentare datorate grupelor de munca , alte stagii asimilate - daca sunt - si va aflati stagiul contributiv , cel care aduce punctele de stabilitate . PS. Vedeti ca , in calculul dvs. , ati socotit 6 ani pentru stagiul intre 25 si 30 ani , si - de fapt - sunt doar 5 , cu un total de puncte de stabilitate de 2,5 ( nu 3 ) .
Bună ziua!In ultima decizie de pensionare emisă în urma recalculării începând cu data de 01.10.2018 am următoarea situație:art 169,LG Nr 163/2010 am un Nr total de 67 de puncte la un stagiu complet de cotizare utilizat la determinarea punctajului mediu anual până la data de 31.12.2015 este de 25 de ani.In aceasta decizie de ce nu mai apare stagiul complet de cotizare și stagiul total.care decizie trebuie sa urmăresc pentru aceste detalii?Va mulțumesc.
oug 100/2008
calu2006
m-am pensionat de boala in 03.02.2009. la calculul stagiului de cotizare am : conditii speciale: 22ani7luni 2zile( anterior1.04.2001 15ani 6luni 4 zile) ... (vezi toată discuția)