avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele ...

buna ziua
daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele necontributive si cele de stabilitate pentru recalcularea pensiei?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 07:06, 31 Martie 2024
Stimate @Ion1956 , impresia mea e ca sunteti alta persoana decat initiatorul topicului , am dreptate ? Daca-i asa , vedeti si dvs. ce iese , nici o informatie care sa va ajute la ceva , amestecam datele unuia cu datele altuia ... Oricat am dori sa fim de ajutor , odata vorbim de o pensie neta de 5506 lei , alta data de 4580 lei , odata de 101 puncte , alta data de 67 , odata de un stagiu total realizat de 43 ani si 7 luni , alta data de unul de 40 ani si 9 luni ... Daca aveti o intrebare de pus , nu intrati pe un topic postat de altcineva , deschideti propriul dvs. topic , si ne concentram strict pe datele si problema dvs.
Îmi cer scuze daca am deranjat dar nu înțeleg cu ce am greșit.Am crezut că este vorba despre un forum despre pensii.Bineinteles că sunt alta persoana,am.postat datele mele și am văzut că sunteți mai in tema și v-am adresat o întrebare.Chiar nu înțeleg cu ce am greșit!Îmi cer scuze din nou.O seară bună!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu interveniți în topicul altuia ca se incurca, deschideti subiect nou cu problema dvs. Se apasa pe " pune o întrebare!
Asa este, și pe mine m-a derutat.
Ion1956
Ați greșit pentru ca ați intrat cu întrebări peste topicul altui utilizator.

Pe viitor vă rog să vă deschideți propriul dumneavoastră topic, și să nu mai intrați pe topicul altui utilizator.

Da, acest forum este și pentru pensii, secțiunea este despre pensii, dar nu intrați pe topicul altuia, pentru că creați derută.
Deschideți-vă propriul dvs topic în acestă secțiune.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Cuantum pensie lege 263/2010 am ieșit la pensie după 42 ani ... papacostas papacostas Cuantum pensie lege 263/2010 Am ieșit la pensie după 42 ani de activitate în grupa 1 de munca. Pe decizie punctajul total este de 106.69972 . Punctajul ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie art. 169 ind. 2 legea 263/2010 libra libra Barbat pensionat pentru limita de varsta in anul 2008, la varsta de 50 ani, cu o reducere de 15 ani a varstei standard de pensionare, datorita conditiilor ... (vezi toată discuția)
oug 100/2008 calu2006 calu2006 m-am pensionat de boala in 03.02.2009. la calculul stagiului de cotizare am : conditii speciale: 22ani7luni 2zile( anterior1.04.2001 15ani 6luni 4 zile) ... (vezi toată discuția)