avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Posibilă fraudă în Londra
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Posibilă fraudă în Londra

Bună ziua
Vă rog să ma ajutați cu următoarea speță
În perioata 2018-2019 am lucrat în Londra în diferite cmpanii. Din 2019 sunt în România și nu am mai plecat deloc din țară. Anul trecut la o căutare intâmplătoare a numelui meu pe internet, am descoperit că cineva a înființat o firmă pe numele meu. În primă fază am crezut că e pură concincidență, însă la o cercetare amanunțită am constata că au fost folosite datele mele personale. Am vorbit cu cei de la citizens advice, însă nu mă pot ajuta întrucât nu locuiesc în Anglia... Le-am scris celor de la ambasada Angliei și nu e de competența lor. Nu știu încotro să ma duc, pentru a face reclamație. Nu aș vrea să mă trezesc cu surprize...
Mulțumesc pentru eventualele recomandări!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:04, 29 Februarie 2024
La cea mai apropiata sectie de Politie.
Am fost și.....mi-au spus că trebuie sa fac în Anglia, pentru că acolo s-a petrecut fapta. Am scris, cred, la toate insistuțiile din Anglia și degeaba. Mai nou indivizii au altă adresă de corespondenta unde am gasit un document semnat, cică de mine. Nu au nici o asemănare cele semnaături. Chiar nu mai sțtiu ce să fac.
Ar trebui sa mergeti in Anglia si sa va prezentati fizic la toate forurile carora le-ati scris.Una e sa trimiteti mailuri si alta sa fiti acolo fizic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie ... si eventual divort guest100 guest100 Ea romanca, el Indian musulman. S-au casatorit in India in 2008, ea in urma convertirii la islamism a primit un nou prenume islamic. Numele de pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)