avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii de pe tata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii de pe tata care traieste, mama si sora traiesc si ele

Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii mei, tata, mama, sora traiesc
Am imputernicire sa-l reprezint pe tata la dezbaterea succesiunii si partajul succesoral.
Terenul intravilan (cu casa demolabila) si terenul extravilan, dat in arenda, ambele terenuri nu au cadastru.
Sunt 11 mostenitori vii, tata, 2 unchi si 2 unchi morti, urmasi celor morti sunt 7 veri si o matusa.
Cum pot face eu sa cumpar acele 2 terenuri fara sa fac cadastru cu cei 11 mostenitori.
Terenul extravilan cred ca va avea problem de suprapunere q cadastrului.
Parca nu as vrea sa platesc eu sulta si tatal meu care mereu a fost neserios sa devina proprietar. Mai am o sora.
Eu locuiesc in Bucuresti si tata in Bacau, succesiunea este in Dimbovita.
Ce variante as avea?
Cel mai recent răspuns: nuc23 , utilizator 17:37, 8 Ianuarie 2024
Multumesc, o sa sun un cadastrist, cadastrul neintocmit ma incurca sa pot cumpara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii cu 2 mostenitori plecati din tara Epuree Epuree Pentru dezbaterea succesiunii 2 mostenitori sunt plecati din tara (Irlanda si Cipru). Cum ar fi mai bine sa procedez cu cei din afara tarii, sa dea ... (vezi toată discuția)
Donație teren fără cadastru movila92 movila92 Buna ziua, Bunica mea, decedata in 2008, detine conform unui titlu de proprietate o suprafata de teren extravilan. Acum in 2018, facem succesiunea. Bunica a ... (vezi toată discuția)
Cumparare drepturi succesorale fara certificat de mostenitor Epuree Epuree Buna ziua, Bunicii au avut 5 copii, eu sunt nepotul bunicilor. Ordinea celor morti este, primul un unchi (are 4 copii in viata si sotia moarta), al doilea ... (vezi toată discuția)