avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, pot scoate din ipoteca unul din cele 2 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, pot scoate din ipoteca unul din cele 2 imobile cu ...

Buna ziua, pot scoate din ipoteca unul din cele 2 imobile cu care am garantat creditul ipotecar?
In ce conditii si unde este precizat/legislatia care specifica acest lucru?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:34, 4 Ianuarie 2024
În condițiile în care accepta creditorul, altfel, nu.
adica trebuie prevazut in contract sau se poate solicita ulterior?

gi-jane2 a scris:

În condițiile în care accepta creditorul, altfel, nu.

Solicitati cand doriți, mai departe, banca apreciază daca da sau nu. S-ar putea accepta daca suma ce o datorati acum, e mai mai mica decât valoarea casei pe care o vreți ipotecata în continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Betea Betea Avem un credit ipotecar de 35000 euro la o banca pe un apartament cu 2 camere si alte doua credite mai mici la alte banci.Intre timp mi-am construit o casa ... (vezi toată discuția)
Scoatere imobil de sub ipoteca jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, in cazul unui contract de credit garantat printr-o ipoteca, se pot scoate de sub ipoteca unul sau mai multe imobile cu care s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita mimgsm mimgsm va rog frumos...am o intrebare..am un credit ipotecar in desfasurare,cu ratele la zi,,si 3 executari silite notate la cadastru ,pe apartament...se poate ... (vezi toată discuția)