avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă beneficiez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă beneficiez de pensie ...

Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă beneficiez de pensie de boală mai pot beneficia pe lângă și de pensie de handicap ? având handicap de gradul doi. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:09, 6 Ianuarie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista pensie de handicap.
Exista indemnizatie de handicap.
Pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia de handicap.
Ați trecut prin comisia de HANDICAP din cadrul DGASPC, sau de unde știți că aveți grad de handicap`?
Dețineți deja certificat de încadrare în grad de handicap, emis de DGASPC`?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie AlexaBlu AlexaBlu Buna seara As avea o nelamurire daca se poate sa ma ajutati . Am 23 ani si beneficiez de pensie \' de handicap permanet gradul 2 .. Sunt operata la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul ... Ilienicolae2019@gmail.com Ilienicolae2019@gmail.com Bună ziua Am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul 2 accentuat fără drept de munca. As vrea sa știu dacă perioada pensiei de boala se ia ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)