avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am avut poprire pe salariu care s-a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am avut poprire pe salariu care s-a incheiat dar am ...

Buna ziua! Am avut poprire pe salariu care s-a incheiat dar am primit instiintare ca mi se va pune poprire pentru penalitati,cum pot sa procedez?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:56, 8 Ianuarie 2024
Buna ziua! Fie platiti voluntar penalitatile (posibil nejustificate), fie formulati o contestatie la executare daca solicitarea creditorului este neintemeiata. Atentie la termenul de 15 zile de la comunicarea ultimei instiintari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire credit neachitat lavinia_radu lavinia_radu Buna ziua.Am avut un credit luat în august 2009 unde codebitor a fost sora mea.Nu am mai putut achita ratele și acum mi a ajuns instiintare privind poprire ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu bruneta89 bruneta89 Buna ziua!sotul meu a avut un card de credit la ing situatie se prezinta in felul urmator : Data ultimei actualizări: 30-01-2012 Tipul contului: Credit pe ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor! Gadigav Gadigav Buna ziua. Am avut un credit in2015 și nemaiplatind am aflat de la angajator că m i s- a pus poprire pe salariu. Din documentul primit tot de la angajator am ... (vezi toată discuția)