avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog să mă ajutați,am o restanță la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog să mă ajutați,am o restanță la întreținere cu tot ...

Va rog să mă ajutați,am o restanță la întreținere cu tot cu penalizare însumând undeva la 60000 de lei. Vreau să plătesc aceasta datorie dar asociația nu are cont bancar și nici nu vrea să deschidă motivând că li sa cerut multe acte de care ei nu dispun. Menționez că nu avem cenzor,președintele este ales online așa spun ei și AG nu s-au făcut de vreo 6-7 ani. Cum pot sa procedez să plătesc daca ei nu vor să deschidă cont? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: rain4est , utilizator 12:19, 8 Ianuarie 2024
Platiti la casierie, la administrator si solicitati chitanta.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
latka, moderator
Plătiți prin casierie pe bază de chitanță în mai multe tranșe ca să nu-i împovărați cu număratul. Suma de 60.000 lei poate fi tentantă dacă este plătită într-o singură tranșă.
Trebuie sa fie vorba de vreo greseala , nu poate fi suma de 60.000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii prin virament bancar deluria deluria Aveti idee daca plata intretinerii se poate face prin ordin de plata? Daca da, exista vreo varianta legala de a-l obliga pe presedintele asociatiei sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Restante asociatie prop. dutu39 dutu39 Este legal ca Asociatia sa refuze primirea unei sume ca restanta ,motivand ca nu se poate,daca nu se achita si penalizarile.? (vezi toată discuția)
Emitere chitanța S.B. S.B. Buna ziua,va rog sa imi spuneți daca este legal ca asociația de locatari sa nu emită chitanța pentru încasarea datoriei provenite din penalizare. ... (vezi toată discuția)