avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inselaciune Service auto Buna ziua, Va cer sprijinul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inselaciune Service auto Buna ziua, Va cer sprijinul pentu urmatoarea ...

Inselaciune Service auto

Buna ziua,

Va cer sprijinul pentu urmatoarea speta.

- Sotia a fost tamponata din sapte de un conducator auto care si-a recunoscut vinovatia.
- La service in prima instanta s-a convenit (schimbare bara sape), pe plata vinovatului.

In calitate de propropietar autoturism am fost instintat de catre sotie cu cele intamplate dandu-mi accordul,

Dupa 2 zile timp in care masina a fost in service, am constatat ca bara a fost reparata, in plus au fost probleme si la haion care a fost indreptat si vopsit. Toate acestea fara ca eu sa stiu.

Initial am spus asta e, oricum nu se vedea nimic si nu sunt genul sa se uite la o zgarietura. La cateva zile, am inceput sa folosesc masina si am sesizat un zgomot in partea sapte plus ca masina nu mai este sigura pe viraje.

Urmeaza sa fac o plangere la politie plus RAR (service-ul nu a lasat nici macar un document, PV de constatarea), simt ca sunt mai multe infractiuni in acesta speta, Iar intrebarea mea este daca ma pot adresa si unui avocat?

Multumesc,
Cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
EduardCom, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:58, 8 Ianuarie 2024
Puteți sa va adresați unui avocat si puteți sa va adresați și service-ului și firmei de asigurări dacă ați sesizat ca sunt necesare reparații suplimentare ca urmare a accidentului.
De ce spuneți ca ar fi vorba despre mai multe infracțiuni? Credeți ca cei de la service nu au constatat acele daune sesizate ulterior cu rea-credință sau ca au stricat mașina în timp reparației?
Multumesc frumos pt raspuns, o sa merg si catre ANPC doarce nu am primit vreu document.
Soluționarea unei plângeri penale durează ani și nu ii vad utilitatea la acest moment.Sesizati ANPC obțineți eventual un deviz de la alt service ,,adresați va și service ului unde s a făcut lucrarea pt remedieri ,lamuriri etc.etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paguba accident auto si inlocuire cu aftermarket a pieselor anticoade anticoade Buna ziua. Cer si eu parea unui expert sau a unei persoane care a mai trecut prin ceea ce am trecut si eu. In urma cu un an in timp ce conduceam masina si am ... (vezi toată discuția)
Citatie ca intervenient-reclamant alex201888 alex201888 Buna ziua tuturor, sunt convins ca s-a mai discutat pe aici urmatorul subiect si multi v-ati aflat in urmatoarea situatie, de aceea am convingerea ca voi gasi ... (vezi toată discuția)