avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, In urma unei altercatii cu un minor de 17 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, In urma unei altercatii cu un minor de 17 ani, eu ...

Buna ziua, In urma unei altercatii cu un minor de 17 ani, eu fiind adult am primit o amenda pentru scandal. Minorul a aruncat o pearda i curtea domiciliului meu care l-a lezat pe tatal meu, dupa care a urmat altercatia. Minorul are cucuie in zona capului iar eu leziuni la nas is zona ochiului si un deget rupt. Urmeaza ancheta la sectia de politie. Am primit recomanadarea autoritatilor de a ne impaca, insa familia minorului doreste inaintarea dosarului in instanta. Care sunt urmarile pe care le pot suporta in instanta? Imi puteti recomanda un avocat penal?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:25, 9 Ianuarie 2024
Buna ziua, depinde foarte mult pentru ce infractiune sunteti cercetat, pentru ce ci s-a aplicat amenda. Ar fi indicat ca un avocat sa se intereseze pentru dvs de stadiul dosarului si a incerca o impacare cu partea adversa. Recomandarile nu sunt permise pe forum dar puteti lua legatura cu orice avocat din lista care activeaza in domeniul dreptului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, aduc in atentie un caz penal. un adult s-a incaierat ... Cristi5687 Cristi5687 Buna ziua, Aduc in atentie un caz penal. Un adult s-a incaierat cu un minor de 17 ani, Ca urmare minorul are leziuni la cap, iar adultul in zona fetei si un ... (vezi toată discuția)
Acuzat de agresiune fizica Radu Palu Radu Palu Am avut acum cateva luni o altercatie cu sora mea in cursul careia ea m-a provocat si i-am tras vreo doua palme. Ceea ce mi-a parut rau deja atunci pe loc. ... (vezi toată discuția)
Imi poate face dosar penal sau nu? Alex.o Alex.o Buna ziua ,ma aflu momentan intr-o situatie cam ciudata si as dori un raspuns din partea dumneavoastra. Am avut o altercatie acum o saptamana cu un coleg de ... (vezi toată discuția)