avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, per construirea unui gard între vecini , ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, per construirea unui gard între vecini , teren intravilan ...

Buna seara, per construirea unui gard între vecini , teren intravilan , trebuie acordul vecinului sau nu este necesară nici o declarație ? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:49, 8 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca faceti gardul pe spezele dvs., nu vreti bani de la vecin si nu aveti nici o disputa de granituire, il faceti si gata. daca e un gard mai cu staif, aveti nevoie de autorizatie de constructie, si atunci si de acordul vecinului.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor intre vecini oldestwolf2000 oldestwolf2000 Buna seara ! Am si eu o intrebare. Am avut in spatele imobilului meu, ce se invecineaza cu al vecinului meu (aproximativ spate in spate) un gard din lemn ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept de acces pe proprietatea vecinului anadoina anadoina Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am cumparat o casa ,aceasta are cadastrul si este intabulata .Intre mine si vecin ca limita a proprietatii este zidul ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)