avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Sunt administrator imobile la un complex industrial ce ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Sunt administrator imobile la un complex industrial ce cuprinde ...

Sunt administrator imobile la un complex industrial ce cuprinde o cladire de birouri veche din anii 1970 si 12 depozite mici,unde nu exista autorizatie ISU si instalatia incendiu este veche..Trebuie sa i informez pe actionarii firmei in scris de realitate?Ei stiu situatia.
Ma gandesc ce au patit administratorii la pensiunea de la Tohani.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Admin.John , utilizator 07:49, 26 Mai 2024
Daca va ganditi, este bine, dar trebuie sa si faceti notificarea scrisa, cu nr. de inregistrare/ data catre actionari si sa contactati IJSU pentru o verificare in teren in vederea obtinerii unui aviz.
Va multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pompieri downlower2001 downlower2001 Buna ziua!Doresc sa aflu care este diferenta dintre aviz pompieri si autorizatie pompieri.Stie cineva daca pentru o cladire cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Numar scari de bloc valentinstan valentinstan Exista vreo reglemantare in domeniul constructiilor care sa impuna numarul de scari de bloc? E vorba si de evacuarea persoanelor in caz de incendiu. E vorbea ... (vezi toată discuția)
Problema isu popelo popelo Buna ziua, Am o cladire industriala, pe persoana fizica, autorizata ISU pentru productie si depozitare din 2004. In urma cu cateva luni, am inchiriat ... (vezi toată discuția)