avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, in momentul in care s-a acoperit suma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, in momentul in care s-a acoperit suma datorata de ...

Buna ziua,
in momentul in care s-a acoperit suma datorata de catre persoana care a facut creditul si girant prin poprire, cum se obtine sistarea popririi pentru a o da angajatorului ?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 10:56, 10 Ianuarie 2024
Buna ziua,

Creditorul trebuie sa faca o cerere de incetare a executarii silite, prin care îsi manifestã pozitia ca si-a recuperat tot creditul, dobanziile, cheltuielile. Executorul la randul sau daca si-a recuperat cheltuielile de executare dã drumul la inchiderea dosarului executional, notifica angajatorul, debitorul, girantii despre acest fapt inclusiv despre încetarea popririi; executorul dã adresã la bãnci pentru deblocare conturi dacã a fost cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns ... AaLlEeXxX AaLlEeXxX Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns de la executor că nu îmi poate debloca conturile după achitarea sumei scrisă pe poprire la ... (vezi toată discuția)
Ridicarea popririi dyana33 dyana33 Buna ziua! Am un dosar la executorul judecatoresc si am convenit cu debitorul ca isi va achita suma datorata prin bolete la ordin dar cu rugamintea sa i se ... (vezi toată discuția)
Girant marta.i marta.i Buna ziua! Sunt giranta la cineva care a plecat din tara, si nu mai plateste. Nu sunt singura, mai avea o giranta. Daca ajungem acolo ca trebuie platit cat ... (vezi toată discuția)