avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Elevul a absentat de la Practica Pedagogica bolnav cu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Elevul a absentat de la Practica Pedagogica bolnav cu scutire.Profesorul ...

Elevul a absentat de la Practica Pedagogica bolnav cu scutire.Profesorul la doua zile în timpul altei discipline a întrebat cine a absentat la Practica(Profesorul fiind și profesor coordonator de practica).Doi elevi nu au înțeles sau auzit întrebarea fiind gălăgie sau pur și simplu nu au raspuns drept urmare Profesorul i-a notat cu nota 2.
Este legal ca un Profesor în timpul unei discipline sa pună întrebări de la o alta disciplina chiar dacă este profesor coordonator și sa te evalueze(noteze-sanctioneze)?
Este legal sa notezi elevul cu nota 2 pe motivul ca nu a fost sincer(discutabil)fără sa ii evaluezi cunoștințele la materia respectiva ci la practica care a avut loc cu 2 zile in urma?
Este obligat Profesorul sa consemneze și sa verifice zilnic prezenta elevilor la ore?
Este legal sa nu pui o absenta pentru a aștepta 2 zile și a întreba în timpul altei discipline cine a lipsit la practica iar dacă elevul nu raspunde sa îl notezi cu 2?Cu atât mai mult cu cât conform spuselor Profesorului acesta știa ca elevul a fost absent.
Ce sancțiuni se putea da sau care ar fi modalitățile de evaluare notare sancționare?
Menționez ca elevul a confirmat absenta la ora de practica înainte ca Profesorul sa adauge nota în Adservio.
Este legal ca Profesorul sa intrebe elevii de ce este asa "rece" în ultimul timp iar elevii sa răspundă ca datorita faptului ca părinți contesta nota 2 și fac presiuni la Director.Cum este interpretat un astfel de răspuns fata de elevul evaluat cu nota 2?
Are voie Profesorul sa folosească astfel de "tehnici"?
Are dreptul elevul sau Părintele de a contesta o notare?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
inpdro, utilizator
Cel mai recent răspuns: inpdro , utilizator 17:16, 7 Mai 2024
Aveti cam multe intrebari care par ca incep cu " nu-i asa ca"? se pare ca aveti un conflicy, plangeti-va directorului sau la inspectorat.
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Evident ca este un conflict!
Cautam răspunsuri la întrebări concrete .De asta am și apelat la persoane potential avizate de pe site orice răspuns este binevenit.
Răspunsuri vis a vis de situație creata nu comentarii.
Dacă siteul nu este ce imi doresc eu sa caut o sa încerc în alta parte.
O zi frumoasa tuturor!
Intrebarile dvs par retorice plus ca aveti o singura problema pe care ati disecat-o in mai multe si ati deschis mai multe subiecte.
Este legal ca Profesorul sa intrebe elevii de ce este asa "rece"

cred ca nu sunttem forumul potrivit pt astfel de intrebari.
Mulțumesc!

gi-jane2 a scris:

Intrebarile dvs par retorice plus ca aveti o singura problema pe care ati disecat-o in mai multe si ati deschis mai multe subiecte.
Este legal ca Profesorul sa intrebe elevii de ce este asa "rece"

cred ca nu sunttem forumul potrivit pt astfel de intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Pot fi incadrata in functia de profesor in invatamantul primar ? gabimuresan2003 gabimuresan2003 Buna ziua! Sunt absolventa a Colegiului National \"Elena Cuza\" (5 ani) -specializarea invatatoare , am gradul II , am absolvit UPB - specializarea ... (vezi toată discuția)
Profesor sancționat disciplinar. mă puteți ajuta să stabilesc legalitatea deciziei consiliului de administrație? ana_maria_ ana_maria_ Sunt profesor la o scoala si am primit in consiliul de administratie o decizie prin care sunt sanctionata disciplinar si care imi afecteaza intr un mod negativ ... (vezi toată discuția)