avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Referitor la e-factura. sunt asistent in brokeraj ( ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Referitor la e-factura. sunt asistent in brokeraj ( persoana ...

Referitor la e-factura. sunt asistent in brokeraj ( persoana fizica cu activitate independenta nu PFA sau altceva ). Emit o factura pe luna la broker. Am nevoie de semnatura electronica de acum incolo ? Exista variante ?
Multumesc frumos si ....Un an nou cu sanatate si spor in toate !

Alte discuții în legătură

Broker de asigurari / sau firma de brokeraj in asigurari dmdaniel dmdaniel Buna seara, As dori sa fac asigurari de mai multe tipuri (RCA, CASCO, LOCUINTE, DE SANATATE, DE VIATA, OBLIGATORII si altele) pentru mai multe societati de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt asistent in brokeraj cu cif, nu am cod caen, ... catalinatravel2 catalinatravel2 Buna ziua, sunt asistent in brokeraj cu CIF, nu am cod caen, trebuie sa emit factura pentru comisionul brokerului? mai nou e-factura? multumesc (vezi toată discuția)
E-factura pentru un pfa -activitati independente ocazionale (consultanta) cristianasandei cristianasandei Buna ziua, am un PFA -activitati independente ocazionale (consultanta tehnica) si sunt inrolata in SPV cu CNP. Precizez ca nu am angajați si nu sunt ... (vezi toată discuția)