avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara unde pot găsi și eu arhivele centrocoop, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara unde pot găsi și eu arhivele centrocoop, federalcoop, ...

Bună seara unde pot găsi și eu arhivele centrocoop, federalcoop, ipps Scornicești sau Cpadm Slatina sau Piatra Olt?Multumesc anticipat. Seara buna la toată lumea. Orice informație este binevenita. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 14 Ianuarie 2024
1. CENTROCOOP Uniunea Naţională a Cooperaţiei de Consum
[ link extern ] /

2. IPPS Scornicesti
[ link extern ] /

3. Cooperativa de Productie, Achizitii si Desfacere a Marfurilor-C.P.A.D.M..devenita Cooperativa de Consum
Loc. Scorniceşti, Oraş Scorniceşti, B-dul MUNCII, Nr. 1, Bloc 1A, Etaj PART., Județ Olt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunà ziua .1- unde pot gasi arhiva c p a d m jud olt? 2 unde ... GAVRILÀ  SIMION GAVRILÀ SIMION Bunà ziua .1- UNDE POT GASI ARHIVA C P A D M JUD OLT? 2 UNDE POT GASI ARHIVA CENTROCOOP JUD OLT. ? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Retrocedare adina79 adina79 Buna seara ! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie?! Am nevoie de Anexa la Decretul 92/1950, pentru judetul Calarasi-Oltenita. Am incercat la ... (vezi toată discuția)