avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Unde as putea gasi si eu arhiva CAPDM ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Unde as putea gasi si eu arhiva CAPDM BUCURESTI-SECTIA ...

Buna ziua,
Unde as putea gasi si eu arhiva CAPDM BUCURESTI-SECTIA CONSTRUCTII?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BordeiM , utilizator 15:08, 3 Octombrie 2025
Ce inseamna CAPDM?
COOPERATIVA DE PRODUCTIE ACHIZITII SI DESFACERE A MARFURILOR -BUCURESTI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunà ziua .1- unde pot gasi arhiva c p a d m jud olt? 2 unde ... GAVRILÀ  SIMION GAVRILÀ SIMION Bunà ziua .1- UNDE POT GASI ARHIVA C P A D M JUD OLT? 2 UNDE POT GASI ARHIVA CENTROCOOP JUD OLT. ? ... (vezi toată discuția)
Bună seara unde pot găsi și eu arhivele centrocoop, federalcoop, ... gavrilas142@gmail.com gavrilas142@gmail.com Bună seara unde pot găsi și eu arhivele centrocoop, federalcoop, ipps Scornicești sau Cpadm Slatina sau Piatra Olt?Multumesc anticipat. Seara buna la ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)