raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

220371 
	    	Utilizator

220371 
	    	Utilizator	    

Casa pare ca a fost bun propriu, nu aveti ce partaj sa faceti, dar dacă copilul a murit după mama și nu a avut copii, il moșteniți.
Reveniti cu detalii.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			 gabytza26	                   

Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)
	                    gabytza26	                   

Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)

Laurentiuflap	                   

Buna ziua   Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste    . Pariintii au avut o fata si un baiat .
Fata ... (vezi toată discuția)
	                    Laurentiuflap	                   

Buna ziua   Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste    . Pariintii au avut o fata si un baiat .
Fata ... (vezi toată discuția)

dovleacmihaela	                   

buna ziua . daca in urma decedatului au ramas ca mostenitori sotia supravietuitoare si o sora infiata doar de tatal decedatului (mama decedatului fiind ... (vezi toată discuția)
	                    dovleacmihaela	                   

buna ziua . daca in urma decedatului au ramas ca mostenitori sotia supravietuitoare si o sora infiata doar de tatal decedatului (mama decedatului fiind ... (vezi toată discuția)