avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am fost la un topograf pentru PRIMA ÎNREGISTRARE ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am fost la un topograf pentru PRIMA ÎNREGISTRARE IMOBIL el spune ...

Am fost la un topograf pentru PRIMA ÎNREGISTRARE IMOBIL el spune ca a depus actele la bcpi dar ca durează 60 zile!!!!!
Poate sa dureze atât?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 12:40, 14 Ianuarie 2024
Posibil, in conditiile in care volumul de lucru la OCPI este mare.

florin42 a scris:

Am fost la un topograf pentru PRIMA ÎNREGISTRARE IMOBIL el spune ca a depus actele la bcpi dar ca durează 60 zile!!!!!
Poate sa dureze atât?

Termenul legal pentru o documentatie de prima inregistrare este de 19 zile. Insa este adevarat ca foarte multe birouri au intarzieri mari. In zona mea avem intarzieri si de pana la 3 luni de zile peste termenul legal de 19 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul nu vrea sa mai discute bukinst bukinst In vederea intabularii unui imobil curti constructii s-a apelat la serviciile unui expert cadastru pentru a efectua documentatia cadastrala urmand ca tot el sa ... (vezi toată discuția)
Refuz emitere certificat de urbanism fara cadastru si carte funciara aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Este corect sa mi se ceara pentru un certificat de urbanism de informare copii dupa cadastru si carte funciara ? Doresc sa achizitionez un teren ... (vezi toată discuția)
Se poate întabula un imobil pe baza expertizei topografice? dacă da, cine trebuie să depună documentația la ocpi? dragomirvalerian dragomirvalerian Daca in cadrul procesului a fost realizata o expertiza topografica , mai trebuie sa iau legatura cu un expert topograf pentru documentatia cadastrala in ... (vezi toată discuția)