avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces la dosarul pacientilor decedati in spital
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces la dosarul pacientilor decedati in spital

Dosarul pacientilor decedati in spital la cateva zile dupa operatie poate fi consultat de catre familie? Unde se poate cere o copie al acordului persoanei decedate de a relata date medicale despre aceasta familiei, in cazul unui deces?
Cel mai recent răspuns: mitachealina , utilizator 07:11, 4 Februarie 2024
Si unde anume trebuie inregistrat, ca sa fie validat si de ministerul sanatatii?
Notarul certifica documentul si pastreaza originalul cu semnaturi olografe. Emite pentru detinatorul certificatului un document certificat prin stampila imprimata in hartie. La solicitarea documentelor medicale de catre urmasi se prezinta documentul notarial.
Gasiti informatii utile si aici: [ link extern ]
Multumesc frumos pentru indrumare, dar am gasit raspunsul rasfoind legile ministerului sanatatii. Acest acord se incheie in mod normal la internarea in spital, in cazul in care persoana este in capacitatea de a face acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare documente medicale…buna seara, ce este de facut in cazul in care spitalul refuza ... Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna seara, Ce este de facut in cazul in care spitalul refuza eliberarea documentelor medicale, in urma decesului pacientului internat. Am citit ca anul ... (vezi toată discuția)
Interpretare norme aplicare a legii drepturilor pacientului Catalin981 Catalin981 Bună ziua. Legea Drepturilor Pacientului și normele de aplicare au fost actualizate în 2023, însă nu îmi este clară procedura după care se face ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu cum poate fi internata o ruda cu boala psihica dar cu discernamantul neafectat, care se opune internarii intr-un spital de boli nervoase. ... (vezi toată discuția)