avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua...ma poate ajuta cineva cu un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua...ma poate ajuta cineva cu un răspuns....am o prietena ...

Bună ziua...ma poate ajuta cineva cu un răspuns....am o prietena ce este închisă pt conducere fara permis,a fost în comisia d l penitenciar ia dat Amanare 6 luni menționez ca este l regim inchis..a făcut contestatie pt a se mai reduce în amanare m.decurand vineri a anunțat-o ca întra în comisia de l megidia .întrebarea mea este,DC este chemata către megidia ,pt a se lua din amanare sau o baga direct în comisie.. comisie

Alte discuții în legătură

Disperare raport penitenciar melinaR melinaR nu stiu cum sa incep nepotul mai are 11 luni pina la comisia de eliberari conditionate sint disperata nu stiu cum sa l ajut ptr ca a facut o gresala si a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)