avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Tatăl meu a avut un incident traversad ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Tatăl meu a avut un incident traversad linia de tramvai,tramvaiul ...

Buna ziua! Tatăl meu a avut un incident traversând linia de tramvai,tramvaiul lovind autoturismul tatălui meu. Acum,după 4ani (și mai bine), stb-ul îl dă în judecată în calitate de intervenient forțat. Specific că ,la momentul acela,Tatăl meu a avut permisul suspendat și o amendă de de 6500 lei. Va rog să-mi spuneți ,ce se mai poate întâmpla în instanță?!
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
stelan44, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat neacordare de prioritate mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana zilele trecute mi-a fost suspendat permisul de conducere 60 de zile pt neacordare de prioritate care a rezultat cu un accident fara victime omenesti, ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala stb Estera123 Estera123 Buna ziua !Am avut si eu un incident neplăcut in timpul unei călătorii cu mijlocul de transport in comun in București ,mai exact in tramvaiul 32.Am urcat ... (vezi toată discuția)
Depasirea unui tramvai ,blocat de masina gunoiului, pe partea stanga irinasemaca irinasemaca Buna ziua, As avea si eu cateva nelamuriri. Mi a fost suspendat permisul pentru ca am depasit un tramvai blocat de masina gunoiului pe partea stanga. Masina ... (vezi toată discuția)