avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, numarul sau codul inscris pe un titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, numarul sau codul inscris pe un titlu de proprietate ...

Buna ziua, numarul sau codul inscris pe un titlu de proprietate este acelasi ca si numarul cartii funciare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:12, 17 Ianuarie 2024
Buna ziua, depinde la care numar va referiti. Numarul de contract este diferit de numarul CF. Dar numarul CF ar trebui sa fie mentionat la obiectul contractului.
Nu e același

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare si titlu de proprietate Marian20001 Marian20001 Buna ziua! Parintii mei au un contract de vanzare cumparare incheiat in anul 1995 luna 7 cu bunicul in care au primit casa si anumite suprafete de ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Carta funciara tasso tasso Buna ziua, am un extras de carta funciara unde scrie 1689/6431 parte teren cu titlu de cumparare, asta ce inseamna? Va multumesc frumos. (vezi toată discuția)