avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara mama mea mia facut donatie pe un teren pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara mama mea mia facut donatie pe un teren pot sa il vind ...

Buna seara mama mea mia facut donatie pe un teren pot sa il vind specific ca mai am 3 frati daca puteti sa imi dati un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:02, 17 Ianuarie 2024
Donația poate fi supusă reducțiunii de către ceilalți moștenitori rezervatari, dar potrivit legii, vor obține doar jumătate de cotă din cât ar fi avut dreptul dacă nu vă făcea donația.
Deci și dacă ei atacă donația, tot dvs rămâneți în avantaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie kerekeshermina kerekeshermina Buna ziua, parintele meu (mama deoarece tatal meu a decedat de multi ani)a facut un act de donatie pe numele meu cu acordul fratilor mei. Doresc sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Testament ContSters308967 ContSters308967 Buna seara, Am o problema legata de atacarea testamentului.Fratele meu a decedat,la 7 ani dupa el a decedat si mama mea,in decursul acestor ani eu am primit ... (vezi toată discuția)
Atacarea unui contract de donatie bcpi.in bcpi.in tatal meu si cu fratele lui sunt coproprietarii un imobil(teren si casa);pe constructii are fiecare certificat de mostenitor(tata a acceptat mostenirea de la ... (vezi toată discuția)