avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La expirararea duratei unui contract de management, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La expirararea duratei unui contract de management, ...

Buna ziua. La expirararea duratei unui contract de management, in cazul in care salariatul nu si-a efectuat concediul de odihna pe ultimii doi ani, care este forma juridica prin care se aproba de catre angajator compensarea in bani a zilelelor de CO neefectuate? Act aditional la contractul inca in vigoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 18 Ianuarie 2024
In acel contract ar trebui sa scrie despre compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate..in caz contrar, act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie urmata de concediu hero hero pot sa -mi depun demisia si apoi sa-mi efectuez concediul de odihna (pe durata preavizului)? (vezi toată discuția)
Preavizul si concediul de odihna livio27 livio27 Buna seara. Am si eu nevoie de un mic ajutor. Am cautat si nu gasesc ceva concret cu privire la legatura dintre concediul de odihna si preaviz. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna coraline coraline sunt incadrata in munca cu contract pe perioada determinata de la 1.09.2010 pana la 31.08.2011.sunt insarcinata in 5 luni jumatate si de la 9.05.2011 intru in ... (vezi toată discuția)