avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt pers.cu dizabilități și aș vrea să știu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt pers.cu dizabilități și aș vrea să știu dacă beneficiez ...

Sunt pers.cu dizabilități și aș vrea să știu dacă beneficiez de reducere sau gratuitate la întocmirea unei procuri de împuternicire?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:35, 18 Ianuarie 2024
Nu.
Iar "procura" și "imputernicire" înseamnă același lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap accentuat asu_mani asu_mani art. 22 din Legea nr. 153/2017 prevede că pentru activitatea desfăşurată de persoanele cu handicap grav sau accentuat, în cadrul programului normal de ... (vezi toată discuția)
Procura simomagda simomagda Cat timp este valabila o procura in situatia in care nu este specificat nici un termen ?Cum se poate anula aceasta procura ? (vezi toată discuția)
Bună ziua. am parcat în data de 19.08.2022 în parcarea aeroportului ... Crimpex Crimpex Bună ziua. Am parcat în data de 19.08.2022 în parcarea aeroportului Cluj mergând la Valencia pentru servicii de recuperare mla întoarcere în data de ... (vezi toată discuția)