avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În urma cu 6 luni am încercat sa vând mașină ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În urma cu 6 luni am încercat sa vând mașină personala și ...

În urma cu 6 luni am încercat sa vând mașină personala și am aflat ca este pusa sub sechestru deoarece fostul soț nu și-a plătit ratele la banca. Când eram căsătoriti a făcut un cred unde eu eram girant. Momentan el are proprire pe venituri dar mie mașina încă îmi este sub sechestru. Specific ca suntem divorțați de 15 ani iar eu mașina am. Cumpărat o în urma cu 6 ani. Ce pot face să-mi fie scoasa de sub sechestru
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:20, 19 Ianuarie 2024
Nimic pt ca sunteti giant, in aceasta calitate aveti sechestru.
Puteti incerca o contestatie la executare, dar rezultatul e incert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul Sorina75 Sorina75 Buna ziua, Am luat un credit cu buletinul in urma cu catva ani. Creditul este pe numele meu iar sotul meu girant.....in urma cu un an am divortat, ... (vezi toată discuția)
Executare silită Andi1981 Andi1981 Buna ziua, am primit un proces verbal in care sunt anunțat că s-a pus sechestru pe masina si ca in termen de 5 zile trebuie să predau( aici nu prea inteleg ... (vezi toată discuția)
Girant la banca pentru o persoana decedata lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema:tatal meu a girat pe cineva, care in urma cu 5 luni a decedat.De atunci nimeni din familia lui ( are o fiica, ... (vezi toată discuția)