avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neregulile din activitatea asociației de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neregulile din activitatea asociației de proprietari unde pot ...

Neregulile din activitatea asociației de proprietari unde pot fi sesizate și ce demersuri trebuie efectuate atunci când lucrările solicitate la plata nu sunt executate în baza unui deviz pe categorii de lucrări cu prețuri evidențiate pe cantități de materiale și manoperă aferentă ?
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
radubr, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:28, 19 Ianuarie 2024
Puteti incerca cu o reclamatie la primarie, conform art. 102 din legea 196/2018.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot să mă adresez președintelui pentru că lucrează mână ... Geo1954 Geo1954 Nu pot să mă adresez Președintelui pentru că lucrează mână în mâna cu Administratorul, au angajat lucrări fără licitație și fără să facă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dețin un imobil la ultimul etaj din bloc, in repetate ... Gabitica Gabitica Bună ziua, dețin un imobil la ultimul etaj din bloc, in repetate rânduri am solicitat Asociației de proprietari sa rezolve situația acoperișului care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului. locuiesc la ultimul etaj(4) si inca ... luciannitu luciannitu Probleme cu terasa blocului. Locuiesc la ultimul etaj(4) si inca am infiltratii pe perete, desi terasa a fost hirdroizolata de cateva luni de catre o firma ... (vezi toată discuția)