avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Necesar pt vanzare prod. artizanat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Necesar pt vanzare prod. artizanat?

Buna ziua! As dori daca se poate sa imi raspunda cineva. Pentru ca nu gasesc clar nimic!!am o firma ii cu coduri CAEN 1629 de fabricare produselor din lemn...etc si 4791 si 4799 . Comert cu amanuntul etc! Intrebarea mea este: Pentru produsele gen :( breloguri,diferite sculpturi, diferite globuri de lemn si altele) mai am nevoie de alte autorizati sau diplome (de Artizan sau Mester popular ) sa pot sa vand????multumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se potriveste pentru productia de bricheti sorinctp sorinctp Doresc sa infiintez o linie de productie de bricheti. Materia prima folosita pentru fabricarea brichetilor este rumegusul si materiale lignocelulozice. Ce cod ... (vezi toată discuția)
Norme de venit artghift artghift m-am uitat pe lista cu normele de venit si nu gasesc unde se incadreaza caenul 7410 design specializat, propus aici, doresc sa-mi fac II, ca sa pot ... (vezi toată discuția)