avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din amenzile ...

Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din amenzile pe care le dau - deci , au tot interesul sa o facă si niciodată sa nu vina cu munca de prevenție!!!
Greșesc ??
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mobinstal , utilizator 22:16, 22 Ianuarie 2024
Vi s-a dat raspunsul corect ca, este eronata afirmatrie dvs , dar ati continuat sa postati ca pe site-urile de socializare .. La intrebarea de textul legii , nu ati avut cum sa raspundeti ca nu exista asa ceva ca sa va sprijine afirmatia.

Exista un singur act normativ pentru asa ceva, dar nu pentru inspectorii ITM.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre o legenda urbana aceeași poveste se spunea despre polițiștii la circulație etc..Veniturile la care va referiți ar putea sz fie drepturi salariale câștigate în instanta.Nu exclud posibilitatea ca anumite controale sa fie făcute împotriva firmelor unor inamici politici,a unor persoane care nu cotizează asa cum firmele care plătesc taxa de protecție sa fie ocolite,etcetc.Acest lucru este probabil valabil în toate instituțiile cu atribuții de control,cazurile pot sa fie mai frecvente în orașele mici,în județele stăpânite de baroni localietc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc! Ati pus punctul pe I ! Eu am pus intrebarea pentruca am vazut in declaratiile de avere , prea multe venituri din instanta!
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
mobinstal, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea fotografiilor personale fără consimțământ se poate pedepsi în instanță? Narcis09 Narcis09 Bună seara, Am o nelămurire... Sunt pusă în următoarea situație: O anumită persoană a folosit fotografii personale luate de pe contul de fb, fără ... (vezi toată discuția)
Contract neincheiat, firma lichidata mihincau mihincau Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Am fost in concediu crestere copil pana pe data de 03.02.2015. Intre timp firma la care munceam a lichidat, iar eu ... (vezi toată discuția)
Munca in centrele comerciale in zilele de sarbatori legale arenaromania arenaromania avind in vedere ca centrele comerciale sint deschise in zilele de sarbatori legale,si toata populatia i-si petrece timpul in aceste mall-uri,toate unitatile ... (vezi toată discuția)