avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Am o intrebare pentru care multumesc ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Am o intrebare pentru care multumesc anticipat se ...

Buna ziua. Am o intrebare pentru care multumesc anticipat se poate hotărî de catre un UAT sa scoata la licitatie o pasune pentru construirea unui Parc Fotovoltaic cu beneficii pentru comunitate, o suprafata mai mare de 200 hectare ??
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:57, 21 Ianuarie 2024
Da.
Stiti cumva cadrul legal ?

MarkArmin a scris:

Stiti cumva cadrul legal ?

Cadrul legal este ca Comisia Locala este proprietar pe acel teren. Iar in baza unei hotarari de consiliul local au dreptul sa faca o parcelare si sa demareze proiectul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Licitatie pasune GuiPaulaPaul GuiPaulaPaul Va rog sa ma ajutati: - pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)