avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Urmează sa absolv facultatea de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Urmează sa absolv facultatea de Psihopedagogie specială ...

Buna ziua! Urmează sa absolv facultatea de Psihopedagogie specială și nu știu exact care sunt posibilitățile de angajare. Aș putea sa predau în învățământul de masă? Dacă da, ce anume aș putea preda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:13, 21 Ianuarie 2024
Absolvenții specializării Psihopedagogie specială vor putea activa, în mediul de stat sau privat, în următoarele profesii:
- Psihopedagog.
- Profesor educație specială
- Profesor de sprijin / itinerant pentru copiii cu CES integați în școala de masă
- Profesor consilier şcolar.
- Logoped.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)