avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA suspendat din 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA suspendat din 2013

Bună ziua .Am PFA suspendat din 2013, l-am avut pe 3 ani și nu am redeschis-o, a rămas la fel .Plătesc cumva taxe daca nu am deschis-o și este suspendata de atâta timp ? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri .
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:44, 23 Ianuarie 2024
Nu se datoreaza taxe daca e suspendata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa radiat, impozit neachitat AncaAndreea AncaAndreea Buna seara, In anul 2013 am deschis un pfa in urma caruia am avut venit doar pe primele 6 luni, respectiv pana in luna iunie, dupa care acesta a ramas ... (vezi toată discuția)
Mosteniri, drept de proprietate si altele mihai1m mihai1m buna ziua, Sunt cel mai mare frate ,din cei trei pe care i-au avut parintii mei.Cel mai mic a locuit din 1974 cu ei .In 1982 cand a murit tatal s-a impartit ... (vezi toată discuția)
Predarea memoriei din casa de marcat la finante matiutiolica matiutiolica Am avut deschis un pfa 1 an dupa care l-am suspendat 3 ani apoi l-am inchis si am cerut firmei care s-a ocupat de casa de marcat la infintarea pfa sa predea la ... (vezi toată discuția)