avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, sunt însărcinată și am contract de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, sunt însărcinată și am contract de perioada determinată ...

Bună ziua, sunt însărcinată și am contract pe perioadă determinată care expiră pe 30 Mai. Cele 126 zile de concediu de maternitate s-ar termina pe 5.06. Specific că data preconizată a nașterii ar fi sfârșitul lunii Martie-începutul lunii Aprilie deci ar fi fără probleme cele 42 zile obligatorii de postnatal. As putea întra în CCC cu data de 31.05 adică ziua imediat următoare încetării contractului de muncă, fără să mă înscriu la Agenția pentru șomaj?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024
Madalina2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 21 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti intra in CCC ... intrarea in CCC, se poate face incepand cu cea de-a 43 zi ulterioara datei nasterii copilului.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Tocmai asta am întrebat, eu pe 30 mai o sa am peste cele 42 zile. Mă interesează dacă pot întra în ccc imediat cum vor fi împlinite aceste zile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa cele 42 de zile de postnatal, puteti depune actele pentru indemnizatia CCC, chiar daca nu va inscrieti la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea să știu și eu dacă soția mea beneficiază de concediu de creștere a copilului dacă e în șomaj de la scoala Ionutgheorghe Ionutgheorghe Soția mea beneficiază de șomaj de la școală, a născut pe 20 ianuarie 2016 și mai are șomaj până pe 24 februarie.am întrebat la ajofm dar nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru crestere copil OanaBocancea OanaBocancea Buna ziua, am o nelamurire in legatura co zilele de concediu medical pentru suspendarea unui contract de munca pentru concediu de ingrijire a copilului si ... (vezi toată discuția)