avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Legat de \'\' verificarile\'\' din marile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Legat de '' verificarile'' din marile magazine , ...

Buna seara! Legat de '' verificarile'' din marile magazine , facute clientilor, sub suspiciunea de FURT, aveti idee DE CE NU FUNCTIONEAZA / SUNT OPRITE SISTEMELE ANTIFURT ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:49, 21 Ianuarie 2024
Scot extrem de mulți bani chiar dacă sunt furați foarte mult.
Nu au nevoie de complicații.

Poate sunt furați si de angajați dar aceasta nu este evaziune fiscală.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, mama mea a facut o prostie, de fapt mai multe! a furat ... Kail Kail Buna seara, Mama mea a facut o prostie, defapt mai multe! A furat 2 rujuri dintr un magazin comercial si a fost prinsa. Una dintre problemele este ca ea in ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire ... Dani89@ Dani89@ Bună seara! Sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire la situația mea...Ieri am fost într un supermarket sa fac câteva cumpărături...ma jur ... (vezi toată discuția)