avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori ACTIUNI LA ,,AUTOMOBILE DACIA " !!
Discuție deschisă în Bursa de valori

ACTIUNI LA ,,AUTOMOBILE DACIA " !!

..prin anii '90 , s-au depus acele certificate pe actiuni .!!
Am depus la ...Automobile Dacia Pitesti , de atunci si pana in prezent fabrica merge extraordinar de bine !!! ...niciodata nu s-a dat nici un dividend !!!
Ce se poate face ???.....Ca doar nu totul se baga pe ..investitii !!!!!!
Va multumesc !!!
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
ion-alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ion-alin , utilizator 21:41, 1 Februarie 2010
ion-alin a scris:
..prin anii '90 , s-au depus acele certificate pe actiuni .!!
Am depus la ...Automobile Dacia Pitesti , de atunci si pana in prezent fabrica merge extraordinar de bine !!! ...niciodata nu s-a dat nici un dividend !!!
Ce se poate face ?.....Ca doar nu totul se baga pe ..investitii !

Buna ziua,
Tot prin anii `90, certificatele de proprietate au fost transformate in actiuni nominative.
Luati legatura cu "Departamentul actionari" al emitentului si verificati cate actiuni aveti in trecute in Registrul Actionarilor.
Pe urma vorbiti cu ei despre dividende.
Cu stima,
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia pitesti man marius man marius Am un numar de 890 de actiuni la dacia pitesti din 1998 si nu am luat dividende dupa ele. As vrea sa stiu daca le pot recupera dividendele, ce valoare au si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din 1990 avem acțiuni la automobile dacia pitești ... Jozsa RITNER Jozsa RITNER Buna ziua, din 1990 avem acțiuni la Automobile Dacia Pitești și a-și dori sa știu în toți acești ani nu s-au dat dividende? (vezi toată discuția)
Actiuni dacia ioana_isp ioana_isp Am cumparat actiuni Dacia in 1999 prin intermediul firmei Actiuni Nationale . Firma s-a oferit sa le tina in custodie. In 2006 firma s-a desfiintat si eu nu am ... (vezi toată discuția)