avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DE CAND?-Angajatorii, obligati sa inregistreze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DE CAND?-Angajatorii, obligati sa inregistreze contractele de munca cu o zi inaintea inceperii activitatii

de cand intra in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 22:41, 3 Februarie 2010
Buna seara,
din data de 30.01.2010 (respectiv 01.02.2010, data de 30 fiind sambata) adica, la 10 zile dupa publicarea in Monitorul Oficial
De azi, iar incetarea contractului se anunta la ITM in ziua incetarii prin depunerea revisal.
Nu este vorba de inregistrare ci de transmitere ceea ce este altceva. Transmiteti datele angajatorului prin revisal, d-voastra avand acelasi termen de inregistrare de 20 de zile.
ramona.bosinceanu a scris:

Buna seara,
din data de 30.01.2010 (respectiv 01.02.2010, data de 30 fiind sambata) adica, la 10 zile dupa publicarea in Monitorul Oficial

bine poate sunt eu cu capul in nori azi si nu-mi dau seama dar din cate am citit eu hg 37/2010 scrie asa:
Art. II
Dispozitiile referitoare la stabilirea si sanctionarea contraventiilor intra in vigoare la 10 zile de la data publicarii prezentei hotarari.
cum ramane cu restul dispozitiilor?
Restul dispozitiilor raman neschimbate. Pentru o mai buna intelegere a textului, vedeti ca am incarcat Hotararea nr. 161/03.02.2006 , actualizata pana la data de 20.01.2010 in sectiunea Documente Utile
www.avocatnet.ro/content/con...

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Inregistrari revisal Manin Manin buna seara va rog sa-mi spuneti daca e corect: conf legii angajatorii nu au obligatia completarii numarului de contract dat de ITM in revisal. deci se ... (vezi toată discuția)
Despre registrul general de evidenta a salariatilor , art 4 si procedura din 2007 noiembriesm noiembriesm Deschid acest subiec pentru a afla parerile dvs in legatura cu data transmiterii registrului in format electronic la ITM in situatia in care un cim ... (vezi toată discuția)