avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DE CAND?-Angajatorii, obligati sa inregistreze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DE CAND?-Angajatorii, obligati sa inregistreze contractele de munca cu o zi inaintea inceperii activitatii

de cand intra in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 22:41, 3 Februarie 2010
Peruschi a scris:

Restul dispozitiilor raman neschimbate. Pentru o mai buna intelegere a textului, vedeti ca am incarcat Hotararea nr. 161/03.02.2006 , actualizata pana la data de 20.01.2010 in sectiunea Documente Utile
www.avocatnet.ro/content/con...

pai tocmai despre schimbari vorbeam ca prin hg 37/2010 se modifica termenul de inre3gistrare a contractului de munca si termenul de trimitere a revisalului la itm.
despre aceste dispozitii vorbeam eu
Stimate domn,

Hg 37/2010 modifica si completeaza Hotararea nr. 161/2006 privind metodologia de intocmire si completare a REVISAL-ului.
Dumneavoastra ati intrebat ce se intampla cu restul prevederilor. Eu v-am transmis faptul ca restul prevederilor din Hotararea nr. 161/2006 raman neschimbate, singurul aspect care se schimba fiind termenul de predare a REVISAL-ului la angajare.

Nelamurirea dumneavoastra care este pana la urma?
eu intrebam de cand intra in vigoare schimbarea termenului de predare a revisal-ului la angajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Inregistrari revisal Manin Manin buna seara va rog sa-mi spuneti daca e corect: conf legii angajatorii nu au obligatia completarii numarului de contract dat de ITM in revisal. deci se ... (vezi toată discuția)
Despre registrul general de evidenta a salariatilor , art 4 si procedura din 2007 noiembriesm noiembriesm Deschid acest subiec pentru a afla parerile dvs in legatura cu data transmiterii registrului in format electronic la ITM in situatia in care un cim ... (vezi toată discuția)