avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, soțul meu a fost în CCC în luna august ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, soțul meu a fost în CCC în luna august 2023 s ...

Bună ziua, soțul meu a fost în CCC în luna august 2023 s a dus la munca dar abia în decembrie a semnat contractul, secretara de la primărie știa ca muncește dar I a zis sa închidă indemnizația când semnează contractul. În fisa de la munca care trebuie la dosar scrie ca el muncește la ei din luna august, automat AJPIS ne a spus sa dam banii înapoi pe astea 5 luni. Ce părere aveți? Credeți ca avem vreo șansă să nu îi restituim? Sunt 14500 de lei....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 22 Ianuarie 2024
Sanse sunt fffff mici ... trebuia sa anunte AJPIS-ul ca incepe munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea indemnizatiei ptr cresterea copilului gabi2013 gabi2013 Buna ziua,ma confrunt cu o mica problema,sotia mea a fost in concediu pentru cresterea copilului din 2010 pana in 2012,dar intre timp in 06.06.2012,sa reintors ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am născut în 6 august 2023, în timp ce eram student ... Cosmina.RS Cosmina.RS Bună seara! Am născut în 6 august 2023, în timp ce eram student doctorand și angajată cu un contract pe perioada determinată ca asistent de cercetare. ... (vezi toată discuția)
Luna tatălui Angela N. Angela N. Buna ziua.Baiatul meu a împlinit pe 4 ianuarie 2 ani.Deci pe decembrie, dacă tatăl nu se încadrează pt.luna tatălui,nu vom primi nici un ban chiar daca ... (vezi toată discuția)