avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatălui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatălui

Buna ziua.Baiatul meu a împlinit pe 4 ianuarie 2 ani.Deci pe decembrie, dacă tatăl nu se încadrează pt.luna tatălui,nu vom primi nici un ban chiar daca avem de asemenea o fetiță de 5 luni(născută pe 9 august)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 19 Ianuarie 2019
Buna ziua,

Sincera sa fiu, nu am inteles despre ce este vorba. Puteti fi mai explicita, va rog?
Multumesc.
Ati anuntat AJPIS , ca tatal nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC?
Da.Am anunțat.Cu toate acestea am primit banii și pe luna aceasta.Doamna de la ghișeu mi-a spus atunci că sigur îi voi primi,dar sa nu-i cheltui,că mi se vor cere înapoi.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă tatăl nu se încadrează pentru a beneficia de acest drept, atunci primiti indemnizatie si pentru ultima luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere copil de o luna pentru tati TabacaruGeta TabacaruGeta Am nascut pe 3 August 2012 , o fetita si am intrat in cresterea copilului pe perioada de 2 ani . Acum mi-am gasit un alt loc de munca si pe data de 8 Iulie ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil si suplimentul de insertie aly_laz aly_laz Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 6 februarie 2013. Am optat pentru CCC 1 an. Vreau sa ma intorc la serviciu la 1 ianuarie 2014, adica cu cateva zile ... (vezi toată discuția)
Am și eu câteva nelămuriri cu privire la întoarcerea din ccc Livia33@ Livia33@ Bună seara ! Am și eu câteva nelămuriri cu privire la întoarcerea din creștere a copilului: - cu ce data ar trebui sa revin la serviciu dacă copilul ... (vezi toată discuția)