avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la SSG de 4 ani. Sunt plătită cu 11, 5 lei/ ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la SSG de 4 ani. Sunt plătită cu 11, 5 lei/ oră de ...

Lucrez la SSG de 4 ani. Sunt plătită cu 11, 5 lei/ oră de mai bine de un an, sub salariul minim. Această firmă nu dă fluturași de salariu niciunui angajat. Cum pot determina angajatorul să respecte Codul muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 23 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ITM-ul/Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orar de munca nerespectat + complicatii la locul de munca Diana031993 Diana031993 . De 3 luni logodnicul meu a mers sa lucreze la o Carmangerie , carmangeria mai are inca 5 angajati , toti sunt angajati invarsta si au vechime ( respectiv ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru ca am lucrat la negru Gujlibar Gujlibar Buna seara, Lucrez la o firma de aproximativ 1 an si am inceput acolo cu salariul minim pe cartea de munca, in realitate luand in mana mai mult decat dublu. ... (vezi toată discuția)
Recuperarea drepturilor banesti care mi se cuvin dupa incetarea contractului de munca PetreaCorina PetreaCorina Am fost angajata a unei firme de schimb valutar din Bucuresti (eu locuiesc in Brasov). Data de 2 iunie 2010 a fost ultima zi de lucru ( am fost ... (vezi toată discuția)