avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Ce pedeapsă se aplica pentru mărturie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Ce pedeapsă se aplica pentru mărturie mincinoasă ...

Bună ziua! Ce pedeapsă se aplica pentru mărturie mincinoasă Intr un dosar penal? Având la dosar ca proba și test poligraf.
Cel mai recent răspuns: Fandarac , utilizator 16:01, 23 Ianuarie 2024
Mărturia mincinoasă se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Se poate dacă deja a fost emisă pedeapsa și ulterior a fost întocmit un dosar penal și reinterogand martori.

Dorin Voicilas a scris:

Mărturia mincinoasă se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru marturie mincinoasa ContSters75393 ContSters75393 Ce pedeapsa i se aplica unei persoane care ulterior se dovedeste ca a depus marturie mincinoasa?Va adresez aceasta intrebare pentru ca as vrea sa deschid ... (vezi toată discuția)
Amenda penală! bună ziua! Îmi poate spune cineva care este ... Andrei19955 Andrei19955 Amenda penală! Bună ziua! Îmi poate spune cineva care este minimul și maximul de amendă penală pe care îl poți primi pentru mărturie mincinoasă? (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa Ovidiu Mihai Ovidiu Mihai Salut am si o speta. Un individ a fost trimis in judecata pentru violare de domiciliu art. 192 al 1, 2 CPP. Martorii audiati, p vat. au spus la politie ca l-au ... (vezi toată discuția)