avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata weekendurilor pt functionarii publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata weekendurilor pt functionarii publici

Buna ziua. Lucrez într-o institutie publica, in ture, inclusiv in weekend. Pt fiecare zi de lucru sambata sau duminica primim liber o zi in timpul săptămânii. De exp daca luna are 4 weekenduri noi primim liber 8 zile. Nu exista nici un spor la salariu pt wk. De multe ori am impresia ca noua nu ni se aplica codul muncii! Este normală aceasta situatie? Unde ma pot adresa?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
Ioana_79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioana_79 , utilizator 14:05, 24 Ianuarie 2024
Adica pt bugetari nimic! Minunat!
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Credeti ca veti intelege raspunsul ANFP, atat timp cat nu intelegeti ce raspunsuri primiti aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)
Spor sâmbătă și duminică și sărbători legale Baltimore Baltimore Sunt angajat în sistemul bugetar și execut serviciul în ture de 24/72.În fiecare lună am 7 sau 8 servicii și primesc un spor de noapte. Pot primi sporul ... (vezi toată discuția)
Spor sambata duminica Adilica Adilica Daca nu este prevazut in contractul individual de munca nici un spor pt munca desfasurata in zilele de sambata si duminica si angajatorul nu doreste ... (vezi toată discuția)