george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

HidegT 
	    	Utilizator

HidegT 
	    	Utilizator	    

Nu e nevoie de alt cod caen. Veți trece manopera și la materiale le puneți în deviz detaliat la prețul de achiziție (fără adaos).
Deci clientului ii dați deviz cu materiale și manopera și factura cu chitanta.
~ final discuție ~
 andrei67467	                   

In devizul de materiale pot sa imi adaug ce adaos vreau eu? de ex cumpar un material cu 5 lei si la aceea persoana juridică in deviz il trec cu 10 Lei? fara ... (vezi toată discuția)
	                    andrei67467	                   

In devizul de materiale pot sa imi adaug ce adaos vreau eu? de ex cumpar un material cu 5 lei si la aceea persoana juridică in deviz il trec cu 10 Lei? fara ... (vezi toată discuția)

daryana	                   

Buna ziua !!
Am o firma care efectueaza lucrari de instalatii,reparatii si revizii aer conditionat. Pentru aceste lucrari achizitionez diferite materiale ... (vezi toată discuția)
	                    daryana	                   

Buna ziua !!
Am o firma care efectueaza lucrari de instalatii,reparatii si revizii aer conditionat. Pentru aceste lucrari achizitionez diferite materiale ... (vezi toată discuția)

ContSters505156	                   

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters505156	                   

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)