avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Utilizare cod caen comert
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Utilizare cod caen comert

Buna ziua,

Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, dupa cum urmeaza:
1. Utilizarea codului CAEN 4690 - Comert cu ridicata nespecializat pentru comercializarea de sisteme de incalzire/instalatii de incalzire?
2. Utilizarea codului CAEN 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific n.c.a. pentru comercializarea instalatiilor de panouri fotovoltaice?

Multumesc anticipat!

Cu stima,

Elena
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 18:31, 21 Septembrie 2018
In functie de echipamente cum le incadrati, ca accesorii in constructii sau pe domenii specializate, 4690 ar insemna un comert cu ridicata fara o anumita specializare iar 4618 o intermediere. Foarte bine ar merge ca si cod CAEN 4674 Comert cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire Aceasta clasa include: -comertul cu ridicata al articolelor de fierarie si lacatuserie -comertul cu ridicata al fitingurilor si armaturilor -comertul cu ridicata al incalzitoarelor de apa -comertul cu ridicata al produselor pentru instalatii sanitare: -tuburi, conducte, fitinguri, robinete, piese in forma de T, racorduri, conducte cauciucate etc. -comertul cu ridicata al sculelor cum ar fi: ciocane, fierastraie, surubelnite si alte scule de mana. SE POATE INTERPRETA.

De asemenea si urmatorul cod care inslude si echipamente sanitare si de incalzire, ca si produs
4673 Comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare si de incalzire Aceasta clasa include: -comertul cu ridicata al lemnului neprelucrat -comertul cu ridicata al produselor rezultate din prelucrarea primara a lemnului -comertul cu ridicata a vopselelor si lacurilor -comertul cu ridicata al materialelor de constructii: -nisip, pietris, etc. -comertul cu ridicata al tapetului si produselor pentru acoperit pardoselile -comertul cu ridicata al sticlei plate -comertul cu ridicata al echipamentelor sanitare: -cazi de baie, chiuvete, toalete si alte articole sanitare din portelan -comertul cu ridicata al cladirilor prefabric

Pentru lucrari puteti folosi Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat 4322
4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat Aceasta clasa include lucrari de instalatii sanitare, lucrari de instalare a sistemelor de incalzire si aer conditionat, inclusiv completari, modificari, intretinere si reparare. Aceasta clasa include: -instalarea in cladiri sau alte constructii de: -sisteme de incalzire (electrice, cu gaze si petrol) -cuptoare, turnuri de racire -dispozitive de colectare a energiei solare pentru obtinerea de energie, alta decat cea electrica -instalatii si echipamente sanitare -echipament si tubulatura pentru instalatiile de ventilatie si aer conditionat -armaturi pentru tevi de gaz -conducte de abur -sisteme de stins incendii (sisteme de sprinklere) -sisteme de aspersoare pentru peluze (suprafete cu gazon) -instalarea sistemelor de conducte Aceasta clasa exclude: -instalarea sistemelor de incalzire electrice prin pardoseli, vezi 4321
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)
Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Doresc sa înființez un pfa . Maianu Maianu Doresc sa înființez un PFA . Ma puteți indruma ce coduri CAEN trebuie sa aleg pentru recondiționat uși ( vopsit și colantat) și pentru recondiționat ... (vezi toată discuția)