avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dupa vanzarea unei teren intravilan sau extravilan la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dupa vanzarea unei teren intravilan sau extravilan la un notar ...

Dupa vanzarea unei teren intravilan sau extravilan la un notar public,A trecut 22 ani ceva legatura are vanzatorul dupa vanzarea terenurile respectiva..Pot fi luat la raspundere cu ceva ce are legatura cu ce a vandut ???.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:41, 23 Ianuarie 2024
Buna ziua, depinde in legatura cu ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan devenit extravilan Anniko Anniko Am cumpărat un teren intravilan in anii 90, iar în 1999 am trecut pe numele nostru prin sentinţă civilă. În toate acte oficiale legale emise de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren pe care nu il mai detin stanciucos stanciucos Buna ziua. Anul trecut in urma decesului unei matuse am dobandit terenuri extravilane si intravilane. Anul trecut, 2015, am fost la primarie pentru a cere o ... (vezi toată discuția)