avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Este adevarat ca dupa ce au trecut 6 luni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Este adevarat ca dupa ce au trecut 6 luni de la expirarea ...

Buna seara! Este adevarat ca dupa ce au trecut 6 luni de la expirarea datei limita de finalizare dintr-o promisiune de vanzare-cumparare a unui imobil clientii nu mai pot cere in instanta perfectarea actului de vanzare - cumparare in conformitate cu clauzele din promisiune?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:36, 23 Ianuarie 2024
Este adevarat daca nu afla intr-o situatie de intrerupere a termenului de prescriptie, de exemplu cumparatorii au avut posesia imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unei promisiuni de vanzare cumparare max36 max36 Buna ziua,in 2006 tatal meu a facut o promisiune de vanzare cumparare a unui teren in urma careia a primit o suma de bani Contractul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Promisiune semnata, dar dezvoltatorul nu poate livra apartamentul Dorel_25 Dorel_25 Buna seara, Ma aflu in situatia in care am semnat anul trecut cu un dezvoltator o promisiune de cumparare. Termenul de livrare al apartamentului in ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie obligatia predare imobil? MariusSign MariusSign Bună ziua. Va rog sa ma ajutati daca știți. Am incheiat un antecontract pt un apartament, achitat integral, in 2018, iar in martie 2020 am semnat act ... (vezi toată discuția)