avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezolutiune contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezolutiune contract

Buna seara!
Am cumparat in 2008 un teren in vederea construirii unei locuinte(1800m)Proprietarul neavind dezmembrarea facuta ia-m dat suma de 12.00o euro ca o arvuna urmind ca restul de bani(30.000 euro)sa-i primeasca in momentul cind facem actul de vinzare-cumparare.Mentionez ca s-a facut un contract bilateral in fata unui notar in care se precizeaza valoarea terenului adica 42.000 euro si arvuna de 12 .000.Contractul final s-a facut la data stabilita in antreprecontract el facind in aceeasi zi si dezmemrarea terenului.El a avut 5000m" iar noua ne-a revenit 1/3cota parte.Intre timp au trecut cinci luni noi plecind din tara si in Iunie 2009 am aflat ca nu se poate construi nimic pe teren deoarece trece o conducta de gaz(magistrala)Curios faptul ca tocmai vecinul ne-a spus(el fiind in ziua si cu dezmembrarea la notar).Fostul proprietar nu a vrut sa ne intelegem si spunea sa mergem in instanta.Mentionez ca in ziua cind s-a facut actul de vinzare-cumparare am avut ca martor pe unchiul meu(fratele lui mama)Bineinteles logic e ca nu puteam sa iau pe cineva strain de pe strada sa-mi fie martor nu?Mentionez ca in contractul de vinzare -cumparare e trecuta suma de 900 lei(dezmembrarea ce s-a facut cu celelate trei famillii s-a facut pe suma de 3000 lei)El nu mai recunoaste si spune ca noi am stiut ca pe teren se afla gaz...Ori cine da pe un teren extravilan doua miliarde de lei vechi cind nici macar ceapa nu stiu daca pot sa cultiv?Pot sa aduc ca martor la proces pe unchiul meu?Are valoare antreprecontractul facut la notar? Va multumesc..

Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract weingut apel weingut apel In legatura cu mesajul postat anterior.Deci vreau sa stiu pot duce ca martor in proces pe unchiul meu (fratele mamei) care a fost de fata la notar? cind i-am ... (vezi toată discuția)
Cum intabulez casa dacă actele depuse nu sunt în concordanta cu cadastrul? moraru crstian moraru crstian Acum citiva ani tatal meu mi a vindut jumate din curte cu act vinzare cumparare facind cadastru pe toata curtea si a dezmembrat acum cind am fost la cartea ... (vezi toată discuția)
Anulare chitanta de mana leus leus Se poate cere in instanta anularea unui inscris sub semnatura privata pentru urm motiv: - s-a incheiat un inscris sub semnatura privata la data de ... (vezi toată discuția)