avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezolutiune contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezolutiune contract

In legatura cu mesajul postat anterior.Deci vreau sa stiu pot duce ca martor in proces pe unchiul meu (fratele mamei) care a fost de fata la notar? cind i-am dat vinzatorului suma de 30.000 euro? Are putere antecontractul facut tot in fata unui notar cu suma de 12..000 reprezentind arvuna in timp ce in actul final de vinzare cumparare al terenului e trecuta suma de 900 lei?[
Cel mai recent răspuns: weingut apel , utilizator 20:51, 1 Februarie 2010
1. arvuna are putere probanta ca inceput de dovada scrisa pe care trebuie sa o completati cu alte probe (martori, interogatoriu).
2. unchiul nu poate fi audiat ca martor deoarece e in grad prohibit de lege (ruda de grad 3).
Va multumesc!
Dar e logic ca nu putem lua un strain sa vina cu noi cu atitia bani la noi?Dar unchiul nu e ruda cu sotul nu?Daca nu-l pot lua pe unchiul ca martor pot cere vizualizarea cameri de supraveghere? Mentionez ca in momentul cind s-a facut tranzactia functionau..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract weingut apel weingut apel Buna seara! Am cumparat in 2008 un teren in vederea construirii unei locuinte(1800m)Proprietarul neavind dezmembrarea facuta ia-m dat suma de 12.00o euro ca o ... (vezi toată discuția)
Plata vinzator in sistemul "prima casa" hspinache hspinache Buan ziua , Nu stiu prea bine daca am postat corect problema . Deci: -vinzatorul s-a inteles cu cumparatorul -s-a intocmit antecontract de vinzare ... (vezi toată discuția)
Avans cumparare - plati in timpul precontractului liviu f liviu f Daca in timpul valabilitatii precontractului cumparatorul face mai multe plati fara a se specifica in precontract care este suma care reprezinta avans, la o ... (vezi toată discuția)